Mirar Automation

Specificaties:

Ontwerpen en leveren besturingssysteem sproeiponton ‘Omega’

Beschrijving:

In opdracht van Coupeurs Hydrauliek B.V. uit Easterein(FRL) heeft Electroservice Urk B.V. een besturingssysteem ontworpen, gebouwd en geleverd op het sproeiponton ‘Omega’.

Electroservice Urk heeft het besturingssysteem op het ponton vernieuwd. Het besturingssysteem bestuurt 4 lieren waarmee het ponton kan worden gepositioneerd.  Deze lieren kunnen worden bediend handmatig met de handels of semi-automatisch door middel van een PLC. De lieren halen of vieren automatisch zodat het schip zich beweegt in een door de bestuurder bepaalde richting. Het besturingssysteem is geleverd met een scherm waarmee de status van het systeem kan worden ingelezen en een foutdiagnose kan worden gesteld.

Donderdag 25 februari is het systeem opgeleverd aan de klant. Sproeiponton ‘Omega’ is eigendom van De Vries & van de Wiel. Het ponton wordt op dit moment ingezet bij werkzaamheden in de Houthaven van Amsterdam.

Sproeponton ‘Omega’ is niet eerste project dat in opdracht van Couperus Hydrauliek is uitgevoerd. In het verleden zijn diverse schepen, pontons en machines voorzien van een besturingssysteem.

Meer informatie:

 

http://www.deme-group.com/vw
http://www.couperushydrauliek.nl/


Specificaties:

Leveren van AlphaFuelControl aan boord van het schip MPS Anesha van Scylla AG.

Beschrijving:

Electroservice Urk heeft voor Alphatron Marine een AlphaFuelControl geleverd voor het schip MPS Anesha.
AlphaFuelControl is een door Elektroservice Urk en Alphatron Marine ontwikkelde regelaar waarmee het brandstofverbruik van het schip kan worden geregeld.
Het doel van deze regelaar is brandstofbesparing.
Ontwikkeling van de AlphaFuelControl wordt door Elektroservice Urk verricht. Installatie en grafische besturing wordt door Alphatron Marine verricht.
MPS Anesha het zesde schip van Scylla AG dat met een AlphaFuelControl wordt uitgerust. Eerdere schepen uitgerust met een AlphaFuelControl zijn: MPS Lord Byron, MPS Edelweiss, MPS Inspire, MPS Savor en MPS Jane Austen. Deze schepen zijn tweemotorige schepen met een lengte van 110 tot 135 meter en een breedte van 11,45 meter.

Meer informatie:

 

http://www.alphatronmarine.nl/pdf/2_2013_001_AlphaFuelControl.pdf 
http://www.alphatronmarine.com/
http://www.destromingmedia.nl/downloads/msinspire/files/assets/basic-html/page31.html


Contact

* Verplicht veld