Yachtbuilding

Specificaties:

Engineering en installeren van een complete elektrotechnische installatie.

Beschrijving:

Nadat in 2020 de eerste yacht tender in de vaart is gebracht. Is Electroservice Urk eveneens gevraagd om het 3e schip voor lynx te ontwerpen en te voorzien van een complete installatie.

Begin 2022 is dan ook het jacht genaamd ‘AVONTUUR’ voor Lynx Yachts afgerond. Tevens is dit het 3e grootste yacht voor Lynx. Het robuuste en veelzijdige jacht is ontworpen om overal naartoe te varen. Ze heeft een lengte van 27m en word aangedreven door twee CAT-motoren welke zorgen voor een topsnelheid van 14 knopen.

Het schip beschikt over alle voorzieningen om te genieten van meerdere verblijven en keuken. Het achterdek van 70 vierkante meter geeft ruimte voor het stallen van watersportspeelgoed waaronder meerdere boten en Sea-Doo’s. daaronder is een ‘’garage’’ voor het stallen voor duik en kitesurfgerei. Tevens beschikt het schip over een kraan welke zelf de lading van en aan boord kan brengen.


Specificaties:

Engineering en installeren van een complete elektrotechnische installatie.

Beschrijving:

Nadat in 2019 de eerste yacht tender in de vaart is gebracht. Is Electroservice Urk gelijk begonnen met het ontwerpen van de installatie voor het 2e schip in de YXT 24 Evolution serie voor Lynx Yachts.

Half 2020 in de volle bloei van het coronavirus is dan ook het 2e jacht genaamd ‘Roe Shadow’ voor Lynx Yachts afgerond. Het robuuste en veelzijdige jacht is ontworpen om overal naartoe te varen. Ze heeft een lengte van 27m en word aangedreven door twee MAN-motoren van 800pk voor een kruissnelheid van 12 knopen.

Bijzonder is dat het jacht wordt ingezet als support schip. De eigenaar is namelijk al in bezit van een nog groter jacht. De YXT 24 wordt ingezet om dit moederschip te ondersteunen en begeleiden.  Zo zijn er twee hutten voor de bemanning, drie koelkasten, drie vriezers, drie wasmachines en drie drogers om haar taken als ondersteuningsvaartuig te maximaliseren. Daarnaast biedt de YXT 24 ruimte voor de gasten van de eigenaar, net als voor het watersportspeelgoed waaronder twee Sea-Doo’s en diverse duik- en kitesurfspullen. Er is zelfs een kraan aanwezig om deze aan en van boord te hijsen. Ook is er een comfortabel terras en een 100-inch buitenscherm voor filmavonden of sportevenementen.


Specificaties:

Complete refit elektrische installatie 

Beschrijving:

In opdracht van Balk Shipyard heeft Elektroservice Urk het vertrouwen gekregen om een complete refit uit te voeren van de elektrische installatie aan boord van de toen nog genaamde Gisele.

Het 31 meter lange superjacht zag in Brazilië het levenslicht. Maar de problemen met het jacht stapelden zich dusdanig op dat de eigenaar heeft besloten het jacht af te bouwen in Nederland.

 

Tegenwoordig heet het schip de ‘Sandalphon’ en is het een jacht met veel functies. Zo beschikt deze over een zonnedek met bar en lounge gedeelte op de top met een panoramisch uitzicht over het water en schip. Ook beschikt de ‘Sandalphon’ over een uitgebreide opslagruimte voor de tender op het voordek. De accommodatie is geschikt voor acht gasten in vier luxe kajuiten. Verder heeft het jacht en topsnelheid van 12 knopen.

 


https://www.youtube.com/watch?v=wQ-QJ7S-RlY


Specificaties:

Begin 2019 eerste yacht tender afgerond voor Lynx Yachts.

Beschrijving:

Bekijk hier de rondleiding door het yacht:

https://www.youtube.com/watch?v=OFaBmfFGloI

 


Contact

* Verplicht veld
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden