Maritiem

Specificaties:

Complete renovatie elektrische installatie SC31

Beschrijving:

De voormalige UK63 welke gebouwd is in 1985 werd in 2001 overgenomen door familie Bakker. Na 15 jaar vissen is er door de gebroeders Bakker nagedacht over de toekomst van de 39 meter grote kotter, en is er gekozen voor een grote refit. Welke wij als Electroservice Urk mochten uitvoeren.

Tijdens de grote refit heeft Electroservice Urk de installatie compleet vernieuwd en uitgebreid. Er zijn diverse besturingskasten vernieuwd en tevens alle pompen, compressoren en kabels vervangen en opnieuw aangesloten. Daarnaast is bijna alle verlichting vervangen voor LED en zijn de accomodatie en de brug grotendeels gemoderniseerd.

Na ruim drie maanden hard werken kon er met een tevreden blik terug worden gekeken op een geslaagde klus en is de SC31 feitelijk een nieuw schip.

 


https://www.visserijnieuws.nl/nieuws/sc-31-feitelijk-weer-een-nieuwe-kotter


Specificaties:

Renovatie elektrische installatie UK 195 ‘Noorderhaaks’.

Beschrijving:

In opdracht van gebroeders Rense en Johannes de Boer is er vanaf mei gewerkt aan de UK 195, de voormalige HD 22. Het schip is gebouwd in 1994 en na 20 jaar was het toe aan een grote beurt.

Elektroservice Urk heeft de elektrische installatie aan boord waar nodig vernieuwd en uitgebreid.  De verlichting buiten en binnen is gecontroleerd en waar nodig vernieuwd. Diverse bedieningskasten zijn vernieuwd en de bediening op dek en in de brug is uitgebreid. Daarnaast zijn een nieuwe scherfijsmachine, een weegschaal in het visruim en drie nieuwe lieren aangesloten.

Donderdag 10 september is er op de Waddenzee proefgevaren. De week erna is het schip uitgevaren voor de eerste visreis.

 

De gebroeders hebben nu twee schepen in de vaart. Eerder heeft Elektroservice Urk elektrische installatie aan boord van de LT 60 ‘Wilhelmina’ vernieuwd tijdens een renovatie in 2004. De LT 60 is daarnaast voorzien van een cruise control.

Meer informatie:

 

http://www.visserijnieuws.nl/nieuws/9198-gebroeders-de-boer-weer-op-sterkte.html


Specificaties:

Engineering en installeren van elektrotechnische installatie op schip met classificatie DP 2.

Beschrijving:

DUC Marine Group heeft opdracht gegeven aan ESU voor de complete elektrotechnische installatie van een nieuw schip, gericht op offshore werkzaamheden. De nieuwste technologieën worden toegepast, onder meer direct elektrisch aangedreven schroeven.

Deze techniek is tot nog toe alleen toegepast in de binnenvaart en nu voor het eerst op een zeegaand schip. De voorbereiding, begroting en engineering zijn door ESU verricht, evenals de feitelijke inbouw van de installatie.

Het schip is 55 meter lang en is specifiek ontworpen om duikers op positie te brengen.

Meer informatie:

 

http://www.ducdiving.com/upload/files/1440481615Brochure%20mv%20DUC%20Solution%2022-5-2015.pdf
http://www.maritimejournal.com/news101/vessel-build-and-maintenance/vessel-launch/many-questions,-one-solution
https://youtu.be/hi7y9Y0-4ZE

 


Contact

* Verplicht veld